Sittandes med tablet

Vimeo

Vimeo är, i likhet med YouTube, en webbplats för videodelning. Det finns förstås flera skillnader mellan de två. Den största är nog att det inte visas några annonser i anslutning till filmerna som laddats upp.

Filmer på internet är något som växer mer och mer för varje år. Inte minst bland företag som vill nå ut med produkter och tjänster, eller vill synliggöra sitt namn i riktade kanaler. Vimeo är, till skillnad från YouTube, inte uppbyggt på annonsörernas villkor, utan sätter upphovsmakarna i centrum.

Inga annonser på Vimeo

Detta uppnår man genom att helt enkelt inte erbjuda reklamplats i anslutning till några filmer. Men som företagare kan du naturligtvis ladda upp dina filmer om ditt företag och sprida dem genom olika nätverk.

Bra sätt att synas

Vimeo är ett utmärkt verktyg om ni inom företaget vill dela filmer som inte är avsedda för offentligheten, eller om ni vill visa dem för kunder och leverantörer. Detta kan enkelt göras genom att lösenordskydda filmerna och därigenom se till att filmen bara kan ses av utvalda personer.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com.

Vill du ha hjälp med sociala medier? Kontakta oss på Jajja!